
SALSA VERDE ØRRET
Salsa Verde-ørret à la Chef Tom Walton – denne retten får gjestene dine til å be om oppskriften

SLIK TILBEREDER DU ARTISJOKK
Artisjokk kokes i lettsaltet vann til den er mør som poteten

PASTA MED LØYROM
Villt digg pastarett

PIGGVAR A LA HELLSTRØM
Dette er nok verdens beste saus til hvit fisk!

TARTIFLETTE
Gjør som i alpene: Kos deg med Tartiflette laget på Reblochon.

Fåvang Skafferi gjør at fåvanginger, forbireisende og hyttefolk spiser bedre
Fåvang Skafferi er en delikatessebutikk på Fåvang, like ved E6. Her kan du lade elbilen mens du handler

KLASSISK BOLOGNESE SAUS
Hele familiens favorittrett: Pasta Bolognese!

BOEUF BOURGUIGNON
Middagstips: Perfekt søndagsgryte - fransk rødvinsgryte.

BRAISSERT LAMMESKANK
Kokkens høst-favoritt: Braissert lammeskank.

HVITVINSDAMPETE BLÅSKJELL
Middagstips: Start uken med ferske blåskjell.